פרגיות בשום ויין

פרגיות בשום ויין

תיאור המתכון

נתחי הפרגיות מוקפצים על מחבת לוהטת עם יין לבן ושום שעושים את העבודה...מתכון קל, קצר וקולע!

מרכיבים

אופן ההכנה

לוקחים את נתחי הפרגיות ומקפיצים על מחבת לוהטת עם מלח, פלפל ושום (לפי הטעם) עד כדי השחמה. מוסיפים את רבע כוס היין הלבן ומקפיצים למשך 1-3 דקות עד שהיין מתאדה.
מוסיפים כפית חמאה, בצל ירוק חתוך ופטרוזיליה קצוצה.
מקפיצים למשך דקה נוספת עד שהחמאה נמסה, ומגישים בשילוב עם סלט ירוק קצוץ.

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה

תגובות

  1. טעים מאוד עדי (28/12/2009 16:02:00)
    פשוט ומוצלח! אני לא השתמשתי בחמאה ועדיין טעים מאוד