כבדי עוף מוקפצים

כבדי עוף מוקפצים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבדי עוף מוקפצים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

את כבדי העוף הטריים שמים במחבת לוהטת עם שמן זית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כף של שום גרוס.
סוגרים את הכבדים על המחבת הלוהט למשך 3-4 דקות ומוסיפים את חופן ראשי הבצל הירוק. מקפיצים במשך דקה.
מוסיפים את ציר הבקר ומשאירים על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות.

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה