מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ברבוניה על מלבן בצק עלים, עם חצילים קלויים בקרמל סילאן

ברבוניה על מלבן בצק עלים, עם חצילים קלויים בקרמל סילאן

ברבוניה על מלבן בצק עלים, עם חצילים קלויים בקרמל סילאן

תיאור המתכון

מנת הדגל של שף שלומי בן אלי ממסעדת ברסרי באילת.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מורחים את הבצק במעט חלמון מהול במים, ואופים בתנור עד להזהבה.
2. מוציאים את הבצק מהתנור, ומורידים את החלק העליון, כך שהמלבן התחתון נשאר חשוף.
3. על מלבן הבצק מניחים מבשר החציל, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
4. במחבת מחממים מעט שמן זית, וסוגרים את הפילטים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מסדרים את מלבן הבצק במרכז צלחת, ומניחים את הפילט על בשר החציל. יוצקים את רוטב הסילאן מעל.

המתכון באדיבות
מסעדת ברסרי אילת טיילת ישרוטל המלך שלמה, אילת הצג טלפון