סלט ''אדלה''

סלט ''אדלה''

תיאור המתכון

לכבוד סוכות – מתכון קל להכנה - סלט ''אדלה''
את המנה הכין היועץ הקולינארי של ביסטרו בר אדלה, שחר ברנע
המנה מתאימה לזוג

מרכיבים

אופן ההכנה

הוראות הכנה:
מערבבים את הירקות עם השקדים הקלויים ועם הרוטב.
את רצועות הבטטה מטגנים על מחבת במעט שמן זית, מוציאים אותן כשהן פריכות ומניחים על הסלט.
את מדליוני הגבינה טובלים בביצה ואח''כ בפירורי הלחם, מטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבות, מוציאים אותם ומניחים על נייר סופג שיספוג את השמן. אחרי שהשמן נספג, מניחים את המדליונים בצידי הסלט.
אפשר לקשט עם תמרים.