סלט ''אדלה''
חצב דה ויט - פרסומאים
26/09/2007
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לכבוד סוכות – מתכון קל להכנה - סלט ''אדלה''
את המנה הכין היועץ הקולינארי של ביסטרו בר אדלה, שחר ברנע
המנה מתאימה לזוג
מרכיבים
- רכיבים:
- רבע ראש חסה אמריקאית
- 1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
- 5 פטריות שמפיניון טריות
- רצועות גזר דקות
- כף שקדים קלויים
- בטטה אחת מקולפת וחתוכה לרצועות דקות
- 0.5 חבילת גבינת עזים פרוסה למדליונים,
- פירורי לחם
- ביצה
- רוטב:
- כף שמן זית, בזיליקום טחון דק, 2 כפות סויה, 2 כפות סילאן (דבש) תמרים, 2 שיני שום כתושות, מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
מערבבים את הירקות עם השקדים הקלויים ועם הרוטב.
את רצועות הבטטה מטגנים על מחבת במעט שמן זית, מוציאים אותן כשהן פריכות ומניחים על הסלט.
את מדליוני הגבינה טובלים בביצה ואח''כ בפירורי הלחם, מטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבות, מוציאים אותם ומניחים על נייר סופג שיספוג את השמן. אחרי שהשמן נספג, מניחים את המדליונים בצידי הסלט.
אפשר לקשט עם תמרים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר