מרק ירקות של מסעדת גואטה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: משרים לילה ומבשלים כשעה וחצי
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק ירקות של מסעדת גואטה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 3 גזרים
- 2 בצלים בינוניים
- 2 תפוחי אדמה
- 200 גר' גרגירי חומוס
- חופן עלי סלרי
- 300 גר' דלעת
- 2 קישואים
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- מלח, פפריקה אדומה וכורכום לפי הטעם
אופן ההכנה
1. משרים את גרגירי החומוס בקערה עם מים ללילה.
2. חותכים את הגזרים, הבצלים, תפוחי האדמה, עלי הסלרי, הדלעת והקישואים, ומעבירים לסיר גדול, יחד עם גרגירי החומוס, ו - 4 ליטר מים.
3. מרתיחים על אש גבוהה, ומוסיפים במהלך הבישול את התבלינים.
4. מבשלים עד שהירקות רכים, ומשפרים תיבול.
קישורים:לאתר מסעדת גואטה
המתכון באדיבות
|
מסעדת גואטה
שדרות ירושלים 6, מול תיאטרון נגה, תל אביב
הצג טלפון
053-8094504
הזמן שולחן
קופונים לגואטה
|