Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק בטטה מוקרם של מסעדת פאולינו

מרק בטטה מוקרם של מסעדת פאולינו

מרק בטטה מוקרם של מסעדת פאולינו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בטטה מוקרם של מסעדת פאולינו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הבצל הגזר והסלרי ומטגנים עוד מס' דקות.
2. מוסיפים את הבטטות, מכסים במים בגובה של 2 ס''מ מעל הירקות, מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, קינמון וסירופ מייפל, וממשיכים לבשל עד שהירקות מתרככים.
3. טוחנים במעבד מזון עד להיווצרות מחית חלקה. ( מומלץ להעביר את המחית דרך מסננת )
4. מחזירים לסיר, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
5. משפרים תיבול ( ניתן להוסיף מעט אבקת מרק עוף פרווה )