אמפנדס צ'יליאני
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 2
- רמת מיומנות: קשה
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאמפנדס צ'יליאני ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לבצק:
- 4 כוסות קמח
- קורט מלח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 ביצה = חלמון
- 1.5 כוסות חלב פושר
- 200 ג' מרגרינה מומסת.
- למילוי:
- ½ ק''ג בשר טחון או עוף מבושל וחתוך לחתיכות קטנות.
- 3 בצלים גדולים חתוכים.
- מלח, פפריקה חריפה/פלפל שחור
- זיתים
- צימוקים
- ביצה קשה
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד.
לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לטגן. להוסיף את הבשר והתבלינים ולהמשיך לטגן.
לרדד את הבצק לעיגולים בקוטר של עד 10 ס''מ
להניח במרכז כל עיגול כף מהמלית + זיתים + מעט צימוקים + ¼ ביצה קשה.
לקפל ולסגור לצורת ½ סהרון
להדבקה אפשר למרוח חלב בקצוות.
אופים בתנור עד להזהבה כ-30 דקות.
אפשר לאכול חם או קר.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
תגובות
-
איך כשר? בשר וחלב?
שושה
(26/05/2009 17:28:00)