מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אמפנדס צ'יליאני

אמפנדס צ'יליאני

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאמפנדס צ'יליאני ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד.
לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לטגן. להוסיף את הבשר והתבלינים ולהמשיך לטגן.
לרדד את הבצק לעיגולים בקוטר של עד 10 ס''מ
להניח במרכז כל עיגול כף מהמלית + זיתים + מעט צימוקים + ¼ ביצה קשה.
לקפל ולסגור לצורת ½ סהרון
להדבקה אפשר למרוח חלב בקצוות.
אופים בתנור עד להזהבה כ-30 דקות.

אפשר לאכול חם או קר.

תגובות

  1. איך כשר? בשר וחלב? שושה (26/05/2009 17:28:00)