פטוצ'יני ברוטב פטריות של מסעדת פאולינו
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 - 45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטוצ'יני ברוטב פטריות של מסעדת פאולינו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גר' פסטה פטוצ'יני מבושל אל דנטה
- 150 גר' פטריות שמפניון פרוסות
- 150 גר' פטריות יער פרוסות
- 500 מ''ל שמנת מתוקה
- 50 גר' חמאה
- 20 גר' גבינת פרמזן מגוררת
- 2 שיני שום פרוסות
- 2 כפות יין לבן
- מלח, פלפל ואגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. ממיסים את החמאה בסיר בינוני, מוסיפים את השום, והפטריות ומטגנים מעט.
2. מוסיפים את היין ומרתיחים עד לאידויו
3. מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט ומבשלים כ – 10 דקות על אש בינונית.
4. מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים.
5. יוצקים את הרוטב על הפסטה ומגישים.