מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף מרוקאי

עוף מרוקאי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף מרוקאי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לשטוף היטב את ירכי העוף ולהוריד את העור.
לחתוך את הבצלים לרצועות ולטגן אותם בסיר שטוח בשמן עד להזהבה.
להוסיף את חתיכות העוף ולשים את הבצל המוזהב על חתיכות העוף.
להוסיף מים + תבלינים.
להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ3- שעות.
העוף מוכן כשהוא מקבל גוון זהוב-חום.
סוכר.