עוף מרוקאי
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 3
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף מרוקאי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 8 ירכיים של עוף מופשר או טרי
- 6 בצלים גדולים
- ½ כוס מים
- 4 – 5 עלי דפנה
- 6 – 7 כדורי פלפל אנגלי
- כפית מרק עוף
- שמן
אופן ההכנה
לשטוף היטב את ירכי העוף ולהוריד את העור.
לחתוך את הבצלים לרצועות ולטגן אותם בסיר שטוח בשמן עד להזהבה.
להוסיף את חתיכות העוף ולשים את הבצל המוזהב על חתיכות העוף.
להוסיף מים + תבלינים.
להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ3- שעות.
העוף מוכן כשהוא מקבל גוון זהוב-חום.
סוכר.