מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלטנייס

סלטנייס

תיאור המתכון

סלטנייס

מרכיבים

אופן ההכנה

בצק:
לערבב את הקמח עם הסוכר, המרגרינה, הביצים והפלפל הקצוץ.
לאחר מכן להוסיף את מי המלח והחלמונים ולהמשיך ללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
לשטח את הבצק וליצור עיגולים בעובי 1/2 ס''מ ובקוטר 10 ס''מ.

מילוי:
לטגן במחבת את הבצל עם הפלפל הקצוץ.
כשמזהיב להוסיף 4 כוסות מרק עוף צח ולהרתיח.
לאחר שרתח להוסיף את הבשר ולבשל כ-15 דקות.
להוריד מהאש ולהוסיף את הפטרוזיליה , האפונה , תפו''א, כוס מרק עוף צח, מלח ופלפל.
להשרות ללילה שלם במקרר.
למלא את עיגולי הבצק במילוי (לכל אחד להוסיף זית שחור)
לסגור ולמשוח בחלבון ביצה.
לאפות בחום של 375 מעלות עד שמשחים.