מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חטיפי דג-מטוגן

חטיפי דג-מטוגן

תיאור המתכון

חטיפי דג-מטוגן

מרכיבים

אופן ההכנה

לקצוץ דק את הבצל ואת שום.
להשרות את הדג במים עם מלח.
לערבב את הביצה.
לחמם 3 כפות שמן, להקפיץ את הבצל עם השום, להוסיף את הפלפל החריף והעגבניות המרוסקות ולבשל במשך כ-3 דקות.
לחתוך את הדג לקוביות בינוניות ולהוסיפו יחד עם היין הסוכר הפלפל והמלח להמשיך לבשל כ-5 דקות נוספות.
לצקת מהתערובת על פרוסת לחם לכסות בעוד פרוסה , לטבול בביצה (לקשור בחוט ע''מ שלא ייפתח)
ולטגן בשמן עד שיזהיב, להוריד מהאש, להוציא את החוט ולהגיש חם.