חטיפי דג-מטוגן
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
חטיפי דג-מטוגן
מרכיבים
- 300 גרם פילה דג.
- 1 בצל קטן
- 1 שן שום
- 1 ביצה
- 4 כפות חלב
- 3 כפות יין לבן יבש
- 2 כפות פלפל חריף כתוש
- חצי ספל עגבנייה מרוסקת
- 6 כפות שמן
- 8 פרוסות לחם
- 1 כפית סוכר
- מלח פלפל
אופן ההכנה
לקצוץ דק את הבצל ואת שום.
להשרות את הדג במים עם מלח.
לערבב את הביצה.
לחמם 3 כפות שמן, להקפיץ את הבצל עם השום, להוסיף את הפלפל החריף והעגבניות המרוסקות ולבשל במשך כ-3 דקות.
לחתוך את הדג לקוביות בינוניות ולהוסיפו יחד עם היין הסוכר הפלפל והמלח להמשיך לבשל כ-5 דקות נוספות.
לצקת מהתערובת על פרוסת לחם לכסות בעוד פרוסה , לטבול בביצה (לקשור בחוט ע''מ שלא ייפתח)
ולטגן בשמן עד שיזהיב, להוריד מהאש, להוציא את החוט ולהגיש חם.