פילה בקר בוויסקי
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: יום
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פילה בקר בוויסקי
מרכיבים
- 3/4 ק''ג פילה בקר
- 1/2 כוס וויסקי
- 1/8 כוס שמן
- 1/8 כוס חומץ לבן
- 1/2 כף חרדל דיז´ון
- 1/2 כף מלח
- 1/2 כף פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים פרט לבשר.
לשים את הבשר בשקית פלסטיק ולהוסיף את המשרה.
לקרר לכ-24 שעות (להפוך מדי פעם).
להוציא את הבשר ולספוג את המשרה.
לצלות על הגריל, ולזרות את המשרה על הבשר תוך כדי.