מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

דלעת ממולאת

דלעת ממולאת

תיאור המתכון

דלעת ממולאת

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים דק מאוד את הבצל ואת הפילפל וגם את העגבניות.
לעשות חור בראש הדלעת כך שתוכלו להכניס את היד פנימה ולהוציא את הגרענים , חלק של הדלעת שהוצאתם גם לקצוץ דק מאוד.
למרוח את דפנות הדלעת מבפנים בחמאה
לטגן את הבצל
להוסיף את הבשר
כל החומרים שהכנתם לטגן ביחד להוסיף פילפל ומלח לפי הטעם במשך 15 דקות. (חוץ מהזיתים,הצימוקים והקמאון)
לאחר הבישול לערבב את שאר החומרים עם מה שבישלתם.
למלות את הדלעת ולהכניס לתנור לחום גובה למשך 10 15 דקות.
בתיאבון-

הערות

לא כשר