מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אמפנאדה

אמפנאדה

תיאור המתכון

אמפנאדה

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים 2 בצלים עד שיזהיבו מוסיפים רצועות פלפלים וממשיכים לטגן עד שיתרככו מעט מוסיפים בשר טחון
ובעזרת מזלג מפוררים אותו וממשיכים לטגן עד שנעשה פרורים אפורים מוסיפים כף סוכר פפריקה מלח פלפל שחור ותבלינים לפי הטעם וזהו.
מרדדים כל חלק מבצק העלים למלבן ארוך ושמים במרכז כל אחד מחצית תערובת הבשר מפזרים מעל צימוקים לבנים טבעות זיתים ירוקים. מעל לכל מסרים חצאי ביצים קשות.
סוגרים הרולדה מורחים בביצה ואופים עד שמזהיב .
פורסים ומגישים - גם יפה גם טעים - ללקק את האצבעות.
מזל שלמדה מדודה הארגנטינאית מכפר סבא