מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טו באב: דואט פילה בקר וצלעות כבש בתוספת פירה שורשים ופולנטה תירס

טו באב: דואט פילה בקר וצלעות כבש בתוספת פירה שורשים ופולנטה תירס

טו באב: דואט פילה בקר וצלעות כבש בתוספת פירה שורשים ופולנטה תירס

תיאור המתכון

לא צריך להיות מבין גדול בבישול כדי ליהנות מנתח בשר נהדר, רך ועסיסי כמו הפילה. כל מילה כאן מיותרת.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הפילה בקר וצלעות הכבש:
את נתחי הבשר יש לצלות על מחבת עם שמן זית מכל צדדיו

אופן הכנת הפולנטה:
את התירס יש לבשל במים עד גובה התירס במשך 45 דקות עד למצב בו הגרעינים מתרככים.

לאחר מכן יש לטחון את התירס עם המים , המלח ושמן הזית עד קבלת מרקם אחיד( ניתן לסנן במסננת גסה)

אופן הכנת פירה השורשים:
לבשל בסיר מים את כל המצרכים עד לריכוך במקביל לאפות בטטה עם הקליפה עם מלח גס במשך 45 דקות

לסנן את הצרכים עם המים, לייבש את הירקות בתנור במשך 5 דקות ולרסק את הכל יחדיו עם הבטטה למחית שלמה.

יש להוסיף מלח ושמן זית לפי הטעם.

אופן ההגשה:
בצלחת גדולה יש להניח את פירה השורשים ועל בסיסו את פילה הבקר , את הפולנטה תירס לצידו של הפילה ועל בסיסו יש להניח את הצלעות.

את הרוטב יש לבזוק מלמעלה ולאכול בתאבון.


קישורים:
אוליב ליף
המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון