מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מתכונים טו באב: סופלה שוקולד וגלידת וניל

מתכונים טו באב: סופלה שוקולד וגלידת וניל

מתכונים טו באב: סופלה שוקולד וגלידת וניל

תיאור המתכון

אין צורך להוסיף במילים, שוקולד, חם וטעים. ליהנות מכל ביס וביס, מושלם לחלוק ולהתענג יחד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים בבן-מארי את השוקולד והחמאה. 2. מקציפים את החלמונים עם מעט אבקת סוכר. 3. מערבבים את השוקולד המומס עם הקקאו והחלמונים. 4. מקציפים את החלבונים עם יתרת אבקת הסוכר. 5. מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד לקצף הביצים. 6. משמנים ומקמחים קלות 8 קעריות סופלה. מעבירים את התערובת לקעריות ומנקים את סף הקערית בזהירות בעזרת האצבע מהשארית, (כפי שהודגם בהדרכה). 8. אופים בחום של 180 מעלות כשש דקות.

אופן ההגשה:
מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים מיד בליווי כדור גלידת וניל.


קישורים:
פרתם מבשלים חוויה