פשטידת קישואים, פטריות ובטטה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- 1 בצל גדול, קצוץ גס - 300 ג'!
- 1 קופסה פטריות משומרות, מסוננות - 220 ג' או טריות
- 3 קישואים גדולים מגוררים גס
- 3 בטטות בינוניות או 2 גדולות, מבושלים ומגוררים גס - 600 ג' אחרי בישול, ללא קליפה
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- 2 גביעי יוגורט – 1.5%-0%
- 2 ביצים מס' 1 טרופות היטב
- 2 כפות אבקת מרק פטריות - 30 ג'
- 1 תבליה שום כתוש
- 1/2 כוס מים - 100 מ"ל
- עשבי תיבול- בזיליקום, פטרוזיליה ושמיר.
אופן ההכנה
* מרתיחים מים ומוסיפים מעט לסיר, מוסיפים את הבצל והפטריות ומאדים
* טורפים היטב את הביצים, מוסיפים את היוגורט, אבקת המרק והמים
* מוסיפים לתערובת את הבצל והפטריות, את הבטטות, השום והפלפל השחור ובוחשים היטב.
* מעבירים לתבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ, משמנים בתרסיס שמן
אופים בתנור בינוני 175 מעלות שחומם מראש, בין 40 דקות לשעה
הערות
באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328
קישורים:מיה בן אפריים
תגובות
-
והקישואים?
יעל
(18/01/2014 13:52:00)
אני הנחתי שבשלב הכל לסיר אבל אם יהיה אפשר להוסיף, אשמח:)