סביצ'ה סלמון וסלט מנגו פסיפלורה של מסעדת דניאל
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 15
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסביצ'ה סלמון וסלט מנגו פסיפלורה של מסעדת דניאל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 120 גר' סלמון פרוס דק
- לימון
- שמן זית
- מלח ופלפל
- חופן אורוגולה
- מצרכים לסלט :
- 50 גר' מנגו חתוך לקוביות קטנות
- מעט כוסברה קצוצה
- פסיפלורה
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. פורסים את הסלמון על הצלחת, בוזקים מעל ½ לימון,מלח, פלפל וזילוף עדין של שמן זית.
2. מערבבים את החומרים לסלט ומניחים במרכז הצלחת חופן אורוגולה ומעט מסלט המנגו פסיפלורה.