מרק תפוח אדמה קארי עם נגיעות שמנת
שפית יולי מזרחי- מסעדת קזנקי
06/05/2007
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 1 שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
כמנת פתיחה נוספת מציעה השפית יולי מזרחי מרשת מסעדת קזנקי (בהרצליה, תל אביב) מרק תפוח אדמה קארי עם נגיעות שמנת
מרכיבים
- מצרכים ל – 6 מנות:
- קילו תפו"א לבנים קלופים וחתוכים.
- 2 גזרים גדולים קלופים חתוכים
- בצל לבן גדול פרוס
- 5 שיני שום קלופות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
חותכים את הכל לקוביות ומטגנים בשמן זית בסיר.
מוסיפים כף אבקת קארי חצי כף מרק עוף
5 ענפי טימין טרי מוסיפים מים עד לכיסוי וטיפה מעל
מבשלים עד שכל הירקות מתרככים.
טוחנים בבלנדר ואז מחזירים לסיר לאש מתקנים תיבול, מלח פילפל
לפי הטעם וכוסברה קצוצה להגשה. מומלץ להוסיף כף שמנת להגשה!
אם המרק סמיך מדי להוסיף מים ואם
דליל מדי אחרי שטוחנים אפשר לצמצם על האש.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת קזנקי הרצליה
שנקר 2, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9586688
|