מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

תבשיל סיני

תבשיל סיני

תיאור המתכון

תבשיל סיני

מרכיבים

אופן ההכנה

מכניסים את מצרכי המישרה לקערה ומערבבים היטב, מוסיפים את רצועות הבשר ומשהים לחצי שעה.

מבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן.

בווק מטגנים את הפלפלים (כולל החריפים) כ 4 דק' ומוציאים לקערה.
מטגנים את הכרוב כ 4 דק' ומוציאים לקערה.
מטגנים את הגזר כ 5 דק' ומוציאים לקערה.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוציאים לקערה.

מוציאים את רצועות הבשר מהמישרה ומטגנים קלות ומוציאים.

מוסיפים לווק את המצרכים לרוטב ומבשלים כ-2 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הירקות הבשר והאיטריות, מערבבים ומבשלים עוד כ 3-4 דקות.