מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שניצל ממולא בכבד

שניצל ממולא בכבד

תיאור המתכון

שניצל ממולא בכבד

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד הזהבה,מוסיפים את הכבדים ומטגנים קלות משני הצדדים,ממליחים ומפלפלים.

מצננים, וחותכים את הכבד לקוביות קטנות ומוסיפים את הבצל המטוגן.

פורסים את השניצל על משטח וממלאים לאורכו תלולית מהכבדים, מגלגלים את השניצל לכרוכית, במידה וזה ארוך מידי ניתן לחצותו (כגודל אגרול).

טובלים את כרוכית השניצל בביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים עד להזהבה.