ספגטי ספירל בשמנת ופטריות
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה: 1
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
ספגטי ספירל בשמנת ופטריות
מרכיבים
- 500 גרם איטריות ספירל
- 1 קופסת שימורים פטריות (מסונן מנוזלים)
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
- 2 שמנת ''השף'' לבישול
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים את האיטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עד לקבלת גוון שקוף ומוסיפים את הפטריות ומטגנים למשך 5 דק' מערבבים מידי פעם בכף עץ
מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ואת השמנת וממתינים עד לרתיחה.
יוצקים את הרוטב בעודו חם על הספגטי ספירל ומגישים.
הערות
מומלץ