מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> ספגטי ספירל בשמנת ופטריות

ספגטי ספירל בשמנת ופטריות

ספגטי ספירל בשמנת ופטריות

תיאור המתכון

ספגטי ספירל בשמנת ופטריות

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים את האיטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.

במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עד לקבלת גוון שקוף ומוסיפים את הפטריות ומטגנים למשך 5 דק' מערבבים מידי פעם בכף עץ
מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ואת השמנת וממתינים עד לרתיחה.

יוצקים את הרוטב בעודו חם על הספגטי ספירל ומגישים.

הערות

מומלץ