Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: תבשיל אוסבקו טלה עם חזה אווז מעושן, עדשים אפורות, פטריות שיטאקי ומרווה

מתכון לפסח: תבשיל אוסבקו טלה עם חזה אווז מעושן, עדשים אפורות, פטריות שיטאקי ומרווה

מתכון לפסח: תבשיל אוסבקו טלה עם חזה אווז מעושן, עדשים אפורות, פטריות שיטאקי ומרווה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: תבשיל אוסבקו טלה עם חזה אווז מעושן, עדשים אפורות, פטריות שיטאקי ומרווה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים סיר נירוסטה (אשר יכול להכיל את כל נתחי הבשר בשכבה אחת) לחום בינוני. מקמחים ומתבלים את נתחי האוסבקו במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומשחימים כ-10 דק' נוספות. מחזירים את נתחי הבשר חזרה לסיר, מוסיפים יין אדום, סויה, חומץ וסוכר ומצמצמים את הנוזלים לסירופ. מוסיפים את ציר העגל כך שהוא יכסה את נתחי הבשר ומבשלים כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך. מוציאים את נתח הבשר, מסננים את הרוטב ושמים בסיר חדש את הרוטב והבשר ושומרים חם.
מחממים מחבת טפלון לחום בינוני-נמוך, מוסיפים חמאה, חזה אווז מעושן, סלרי, גזר וטימין ומשחימים כ-10 דק'. מוסיפים עדשים, מרווה ופטריות שיטאקי ומבשלים כ-5 דק' נוספות, שומרים חם.

הערות

אופן ההגשה:
במרכז כל צלחת שמים כף גדושה מתערובת העדשים. מניחים יח' אוסבקו מעל ויוצקים רוטב בנדיבות.
מקשטים במעט פטרוזיליה ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת פוד ארט שדרות שאול המלך 23, תל אביב הצג טלפון