מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פטה כבד עוף ופטריות יער ביין מרסלה של אן אמנות במטבח

פטה כבד עוף ופטריות יער ביין מרסלה של אן אמנות במטבח

פטה כבד עוף ופטריות יער ביין מרסלה  של אן אמנות במטבח

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטה כבד עוף ופטריות יער ביין מרסלה של אן אמנות במטבח ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
1. משרים את הכבד ביין מרסלה, ברנדי, סוכר מלח ופלפל למשך הלילה.
2. למחרת ממיסים את החמאה במחבת כבדה, מטגנים את הכבדים מכל הצדדים ומצננים.
3. ממיסים במחבת אחרת חמאה, ומטגנים את הפטריות והבשר המעושן עד שלא יותרו נוזלים במחבת, מתבלים במלח ובפלפל.
4. מחממים תנור לחום בינוני ( 175 ) מכניסים לתנור תבנית גדולה שתכיל בתוכה את תבנית הטרין מלאה עד למחציתה במים. מעבירים למעבד מזון את הכבד עם הנוזלים ומעבדים למחית חלקה.
5. מוסיפים את שומן האווז המומס, השמנת והחלמונים ומעבדים דקה. טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.
6. יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית, זורים מעל את תערובת הפטריות ומכסים בתערובת הכבד שנותר.
7. אופים 40 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בתוכו 20 דקות נוספות.
8. מצננים ושומרים במקרר כיממה לפני ההגשה .

המתכון באדיבות
מסעדת אן אמנות המטבח צמרות 2 , הרצליה הצג טלפון