מתכון לפסח: סלט סישימי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: סלט סישימי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- חופן עלי חסה עגולה/ חסה מסולסלת
- 200 גרם סשימי דג ים פרוס עבה
- 4 צנוניות
- 1 פלפל ירוק חריף
- 4 עגבניות תמר קטנות
- מקלות מלפפונים מ-3 מלפפונים
- 1/4 כוס נבטי חמניות
- 100 גרם שעועית צרפתית/ אפונה סינית פרוסים לאלכסונים
- 200 גרם אספרגוס (או ארטישוק משומר)
- 1/4 כוס זיתי קלמטה מגולענים
- 1 כף לימון כבוש
- עלי כוסברה
- עלי נענע
- לרוטב
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 1/4 כוס חומץ
- 2 כפות מיץ לימון
- 1/2 כוס שמן זית
- מעט סויה
- 1 שן שום כתוש
- מלח גס
- פלפל שחור
אופן ההכנה
לערבב את החומרים לרוטב ולתבל היטב את הסלט, לטעום ולתקן טעמים.
קישורים:ליברה
המתכון באדיבות
|
מסעדת ליברה
בן יהודה 120, תל אביב
הצג טלפון
03-5298764
|