מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> צלי עם תפוחי אדמה, בטטות ופירות יבשים

צלי עם תפוחי אדמה, בטטות ופירות יבשים

צלי עם תפוחי אדמה, בטטות ופירות יבשים

תיאור המתכון

צלי עם תפוחי אדמה, בטטות ופירות יבשים

מרכיבים

אופן ההכנה

פורסים את הבצלים לטבעות.
מטגנים את העופות עד להשחמה ומוציאים מהסיר.
מטגנים את הבצלים עד לקבלת צבע זהוב
מנמיחים לאש הנמוכה ביותר (עדיף להניח מגן לסיר)
מוסיפים את פרוסות תפו''א
מניחים עליהם את העופות
זורקים לסיר את כל הפירות היבשים
מוסיפים את המים
מטבלים לפי הטעם ומכסים.
לאחר שעה מוסיפים את פרוסות הבטטות מעל העוף.
מכסים ונותנים לזה להתבשל עוד 3 שעות.
הצלי מוכן כאשר התבשיל מקבל גוון חום.
ניתן להוסיף: תמרים, תאנים וכל פרי יבש אחר.