מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אסאדו משופר

אסאדו משופר

תיאור המתכון

אסאדו משופר

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה גדולה את היין, השום הכתוש והפלפל השחור. מניחים את הבשר בתוך תערובת היין ומכניסים למקרר ל - 24 שעות.

2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל.

3. חורצים את הבשר ודוחפים לתוכו את שיני השום. מוסיפים את הבשר למחבת וממשיכים לטגן כ - 5 דקות

4. שופכים את היין שנשאר בקערת ההשרייה לתוך תבנית. מניחים את הבשר באותה תבנית ומכסים בנייר כסף.

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 250 מעלות צלזיוס לאפייה של כ - 20 דקות. מורידים את החום ל 110 מעלות ואופים שעתיים נוספות.

רצוי להגיש עם פירה, ומעליו לשפוך את היין שנשאר בתבנית לאחר הצלייה עם הבצל.