Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> המפרום של מסעדת גואטה

המפרום של מסעדת גואטה

המפרום של מסעדת גואטה

תיאור המתכון

מפרום טריפוליטאי מסורתי של מסעדת גואטה. פרוסות תפוח אדמה ממולאות בבשר טחון בתיבול אותנטי. כמה פשוט ככה טעים!

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולפים את תפוחי האדמה, פורסים 3 תפו''א לפרוסות עבות וחורצים את הפרוסות. משרים כ – 10 דקות במי מלח ושוטפים.
2. קוצצים 2 בצלים ואת הפטרוזיליה בבלנדר ומערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים את פרורי הלחם, 3 ביצים ו – 2 כפות מים ומערבבים.
3. ממלאים את פרוסות תפו''א בתערובת הבשר, מקמחים ומהדקים.
4. טובלים את תפו''א בבלילה של 3 ביצים טרופות, כפית רסק עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים.
5. קוצצים את הבצל, תפו''א והגזר, ומטגנים בסיר נפרד עם 2 כפיות של רסק עגבניות, הסוכר וקורט פפריקה חריפה.
6. מעבירים את המפרומים המטוגנים לסיר, יוצקים מעל 2 כוסות מים ומאדים עד להתרככות.

המתכון באדיבות
מסעדת גואטה שדרות ירושלים 6, מול תיאטרון נגה, יפו הצג טלפון הזמן שולחן קופונים לגואטה
לחם בשר הרצליה אירועים חדש