מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף בקולה

עוף בקולה

תיאור המתכון

עוף בקולה

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים בצל לפרוסות רוחב ומפרידים בין העיגולים. מטגנים על שמן נמוך (קצת שמן..).
שמים על שכבת הבצל את העוף ומתחילים להוסיף קוקה-קולה עד בערך ½ מהגובה של חתיכות העוף.
מוסיפים מלח, פלפל, חוויאג' ומגררים מעל קצת אגוז מוסקט.
מרתיחים ומנמיכים את האש, מכסים ונותנים לזה להתבשל בערך ½ שעה, מוסיפים בערך ½ כוס קוקה קולה ונותנים לזה להמשיך להתבשל.

ככל שהעוף מבושל יותר זמן כך הוא יותר רך ושחום.

תגובות

  1. עוף בקולה מלאני (05/02/2012 11:07:00)
    האם אפשר להשתמש ב RC COLA במקום קוקה קולה?