מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף בלימון וזעתר

עוף בלימון וזעתר

תיאור המתכון

עוף בלימון וזעתר

מרכיבים

אופן ההכנה

אני עושה את זה עם כרעיים, אבל אני מניח
שאפשר גם עם עוף שלם.
אופן ההכנה:
מערבבים:
1/3 כוס שמן זית 1/3 מיץ לימון
מלח ופלפל
1 כף זעתר יבש מאיכות טובה
1 כף פפריקה אדומה

מעסים את העוף ועושים לו נעים בגב עם התערובת. אם משתמשים בעוף שלם, אפשר גם לדחוף לו פרוסות לימון, ככה שיהיה לו בסבבה.

מניחים על תבנית חסינת חום ואופים שעה-שעה וחצי, כשמדי פעם מרטיבים אותו עם הנוזלים.