Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> ירקות שורש ים תיכוניים אפויים
ההמבורגר של רק בשר

ירקות שורש ים תיכוניים אפויים

ירקות שורש ים תיכוניים אפויים

תיאור המתכון

ירקות שורש ישראליים- לפת, כרישה ושום, משוחים בשמן זית ומצופים מלח גס וזעתר- כל אלו אפויים עד שהם שחומים ופריכים מבחוץ, ובפנים רכים ועדינים.
סעודה לכל הגילאים, המתאימה במיוחד לליל חורף קר. מעדן שלעולם לא נמאס!

מרכיבים

אופן ההכנה

לחתוך את הלפת לרבעים ולסדר בתבנית אפיה, לפרוס את הכרישה ולפזר מעל הלפת. למקם את שיני השום באמצע התבנית.
לפזר מעל הכל את שמן הזית בנדיבות, המלח והזעתר.
להכניס את התבנית לתנור ולאפות בחום גבוה.

הערות

מומלץ להגיש לצד לחם שום וסלט ירוק.

אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה