מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> ירקות שורש אפויים ונמסים בפה

ירקות שורש אפויים ונמסים בפה

ירקות שורש אפויים ונמסים בפה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לירקות שורש אפויים ונמסים בפה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

* לחמם תנור מראש ל- 175 מעלות צלזיוס.
* לשמן תבנית עם מכסה, רצוי מברזל יצוק.
* להכין את הירקות כפי שמצוין לעיל ולהניח אותם בתבנית.
* להוסיף את המרכיבים הנותרים ולערבב הכל היטב.
* לכסות התבנית.
* לאפות כ- 45 דקות, לערבב את הירקות בעדינות. לבדוק את רמת המים.
* קמח התירס יחל לספוג את הנוזלים, בשלב זה יש להוסיף כוס מים נוספת, כדי שהירקות ישארו לחים.
* לכסות שוב את התבנית ולהשיב לתנור ל- 45 דקות נוספות (מדי פעם לבדוק שהירקות נשארים לחים).
* המנה מוכנה כאשר קל לנעוץ בירקות מזלג.

הערות

© COPYRIGHT 7/2006 Ellen Cornfeld