חמין שורשים
- מתאים ל: 4-5 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אוסובוקו עם ירקות שורש ובירה
מרכיבים
- 1-קג- אוסובוקו עם עצם מח
- בקבוק בירה לבנה טובה
- ירקות שורש מכל סוג
- פטריות שמפניון שלמות
- ציר עוף
- מלח פלפל ומעט חוויג למרק
אופן ההכנה
מחממים בסיר מתאים מעט שמן זית וסוגרים את הבשר משני הצדדים,
מוסיפים את הירקות ומטגנים מעט,
מוסיפים את הבירה ונותנים לה להצתמצם
מוסיפים את ציר העוף והתבלינים
לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה לחצי שעה
לאחר מכן מכניסים לתנור בחום של 180 ל-3- שעות
בתאבון