מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לפתן פירות יבשים

לפתן פירות יבשים

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

1)מניחים את הפירות היבשים בקערה גדולה ומכסים במים חמים, מניחים לספיגת המים לשעה, מסננים מהמים.

2)יוצקים את התירוש לסיר גדול ומחממים, מוסיפים את הסוכר, הקינמון, תמצית הוניל ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הפירות הטריים וממשיכים לבשל ברתיחה קלה עד להתרככות קלה של הפירות.

3)מוציאים את מקל הקינמון ומוסיפים את הפירות היבשים, מוסיפים מים אם יש צורך לכיסוי הפירות.

4)מחממים עד לרתיחה ומסירים מהאש, מניחים לספיגת טעמים עד לצינון.

5)שומרים במקרר ומגישים בטמפרטורת החדר.


קישורים:
שואו שף