רולדת חזה עוף במילוי אגוזים ושזיפים מיובשים ובציפוי עשבי תבול
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 40-60 דק
- רמת מיומנות: בינוני
מרכיבים
- 2 כפות שזיפים מיובשים מגולענים וקצוצים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1) פורסים החזה עוף על ניילון נצמד
2) מורחים על פרוסת החזה מעט חרדל
3) מפזרים מעט מלח ופלפל שחר
4) מניחים מהפירות היבשים על החזה ואז מגלגלים אותו ברולדה.
5) נעזרים בגלגול בניילון הנצמד.
6) מסירים הניילון ובעזרת קסמים קושרים החזה.
7) מערבבים הביצה ומתבלים במלח ופלפל, וכפית חרדל.
8) מצפים רולדת החזה תחילה בקמח לאחר בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי לחם ועשבי תיבול
9) מחממים מחבת טפלון עם 4 כפות שמן רגיל ו 2 כפות שמן זית ומטגנים הרולדות היטב עד שהזהיבו.
10) פורסים לפרוסות ומגישים
קישורים:שואו שף