חזה עוף באננס

חזה עוף באננס

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הבשר לקוביות, שמים בקערית ומכסים במרינדה ל-30 דקות.
2 חותכים את האננס לקוביות.
3. חותכים את הבצל , הכרישה והפלפל לקוביות שגודלן 2*2 ס"מ.
4. מועכים את השום ומערבבים אותו עם שאר חומרי הרוטב בתוך ספל.

1. מחממים מחבת גדולה על להבה חזקה , שמים מעט ספריי קנולה מוסיפים חצי כפית מלח.
2. בוחשים ומסיפים את הבצל והפלפלים. ממשיכים לבחוש ולהקפיץ למשך דקה.
3. מכסים ומבשלים 2 דקות על אש בינונית.
4. מוציאים מהמחבת לקערה בינונית את הירקות והנוזלים שהם יצרו.
5. מחממים במחבת מעט שמן קנולה
6. מוסיפים את העוף ומקפיצים במשך 2 דקות עד שהעוף משנה את צבעו ונעשה לבן.
7. מחזירים למחבת את הבצל, הכרישה, הפלפלים והנוזלים שלהם, ומוסיפים את קוביות האננס.
8. מוסיפים את תערובת הרוטב ומבשלים 2-3 דקות

הערות

באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328


קישורים:
מיה בן אפריים
לחם בשר הרצליה אירועים חדש