קציצות הודו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- ½ קג' בשר הודו טחון
- 1 בצל קצוץ
- 5 כפות עשבי תיבול קצוצים, פטרו'/כוסברה/נענע/שמיר
- 6-7 שיני שום קצוצות
- 1 ביצה שלימה + 1 חלבון
- קישוא מגורד
- מעט מלח
- ¼ כפית צ'ילי/פלפל שחור גרוס
- כפית מחוקה א.מרק עוף/פיטריות, מהולה בכוס מים
- 2 כפות רסק עגבניות מהולות בכוס מים.
אופן ההכנה
מערבבים הכול יחד {ללא א.המרק והמים}
מחממים תנור לחום גבוה, כ-230*-, מניחים נייר אפיה ועליו מניחים את הקציצות,
בעזרת כף שופכים על כל קציצה את הנוזלים ומסביב להן, מכניסים לתנור ל- 10-15 דקות.
הערות
באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328
קישורים:מיה בן אפריים