כבד עוף צלוי עם בצל, שום וחרדל
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבד עוף צלוי עם בצל, שום וחרדל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 מנות
- 600 גרם כבד עוף
- 3 בצלים גדולים
- 3 כפות חרדל דיזון
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 2 כפית אבקת מרק עוף
- מעט פלפל שחור ופפריקה מתוקה
- מים רתוחים לבישול
- ספריי קנולה
- מחבת טפלון
אופן ההכנה
חותכים את הבצלים לחצי וקוצצים לפרוסות, מרססים מעט מאוד שמן קנולה תוך כדי בחישה עד שישחים ויתאדה . שמים את אבקות המרק בכוס וממלאים חצי הכוס במים רותחים. בוחשים היטב ומסיפים למחבת תוך כדי בחישה. מוסיפים עוד כוס מים ואת הפלפל והפפריקה ומבשלים כעשר דקות על אש קטנה.
את הכבדים מוסיפים כשהבצל חום מעבירים- מערבבים ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה נוספת. מוסיפים את החרדל, הפפריקה והפלפל.
הערות
באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328
קישורים:מיה בן אפריים
תגובות
-
המאכל אינו כשר
עדית
(27/11/2008 10:55:00)
כבד ניתן להכנה לפי חוקי היהדות שלנו אך ורק בצליה כיוון שהוא איבר מלא בדם וזו הדרך היחידה שהותרה לאכלו..
הדם הוא הנפש, לפי תורתינו הקדושה הרגשות השליליים וה''אנוכיים'' מקום שבתם הוא בכבד..
-
זה כן כשר
אורח
(14/05/2009 18:18:00)
אמנם חובה לצלות את הכבד היטיב לפני האכילה, אך לאחמ''כ ניתן להכין איתו כל מאכל טעים
-
איפה השום נכנס???
שום
(17/09/2011 13:47:00)
בכותרת רשום שום, איפה הוא??