חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
מה ילדים אוכלים במסעדה?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
ג'אם בר- מסעדה צמחונית טבעונית חדשה בחיפה .... מסעדת יקב תשבי מחליפה תפריט .... סופגניות טבעוניות במסעדת Village Green .... חוגגים את חנוכה בחוות דרך התבלינים .... תפריט החורף החדש של שלו ביער .... סופ"ש גבינות ויין ב"הגושרים מלון בטבע" .... ארוחת חג ההודיה באנג'ליקה .... מסעדת יאניביצ'י החדשה בבוסתן הגליל .... חנוכה בחווית הרוכבים .... עסקיות צהריים ב- Village Green .... פורטו מציע ספיישל של צלחת שרקוטרי .... העסקית הכי שווה בעיר בדלידה .... תחרות "סבתא בישלה..." בכתית! .... תפריט סתיו במסעדת "אדמה בקתה קולינארית" .... חדש ברשת wolfnights - המבורגר טבעוני! .... חורף של מרקים במטבחון .... סתיו מתוק באנדיב אשדוד .... חורף חם באגאדיר: תפריט אוכל ואלכוהול חדשים .... מסעדת "מדיטה" משיקה תפריט עסקיות צהריים .... מסעדת משק ברזילי מציגה את תפריט חשוון .... TYO פותחת גם בשבת צהריים .... חורף שבת ב"טשרניחובסקי 6" .... ארוחות הבראנץ' בימי שבת במלון אמריקן קולוני .... מלון וולדורף אסטוריה מציע ארוחת בוקר יוקרתית .... מסעדה איטלקית חדשה בירושלים- "סאפורי" .... Village Green - מסעדה טבעונית חדשה בת"א .... דרבי בר פורט TLV מפנקת את רצי המרתון ....
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבד עוף צלוי עם בצל, שום וחרדל

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

כבד עוף צלוי עם בצל, שום וחרדל

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 4 מנות
  • 600 גרם כבד עוף
  • 3 בצלים גדולים
  • 3 כפות חרדל דיזון
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 2 כפית אבקת מרק עוף
  • מעט פלפל שחור ופפריקה מתוקה
  • מים רתוחים לבישול
  • ספריי קנולה
  • מחבת טפלון

כבד עוף צלוי  עם בצל, שום וחרדל
אופן ההכנה

חותכים את הבצלים לחצי וקוצצים לפרוסות, מרססים מעט מאוד שמן קנולה תוך כדי בחישה עד שישחים ויתאדה . שמים את אבקות המרק בכוס וממלאים חצי הכוס במים רותחים. בוחשים היטב ומסיפים למחבת תוך כדי בחישה. מוסיפים עוד כוס מים ואת הפלפל והפפריקה ומבשלים כעשר דקות על אש קטנה.

את הכבדים מוסיפים כשהבצל חום מעבירים- מערבבים ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה נוספת. מוסיפים את החרדל, הפפריקה והפלפל.

הערות

באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328



קישורים:
מיה בן אפריים



תגובות
  1. המאכל אינו כשר
    עדית  (27/11/2008 10:55:00)
    כבד ניתן להכנה לפי חוקי היהדות שלנו אך ורק בצליה כיוון שהוא איבר מלא בדם וזו הדרך היחידה שהותרה לאכלו..

    הדם הוא הנפש, לפי תורתינו הקדושה הרגשות השליליים וה''אנוכיים'' מקום שבתם הוא בכבד..
  2. זה כן כשר
    אורח  (14/05/2009 18:18:00)
    אמנם חובה לצלות את הכבד היטיב לפני האכילה, אך לאחמ''כ ניתן להכין איתו כל מאכל טעים
  3. איפה השום נכנס???
    שום  (17/09/2011 13:47:00)
    בכותרת רשום שום, איפה הוא??

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים