קדירת ירקות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- 1 ליטר ציר עוף
- חצי כרוב לבן חתוך לרבעים גדולים
- 3 גזרים גדולים
- 2 קולרבי
- 2 כרישה, החלק הלבן
- 3 בצלים, או לפת ללא הקליפה
- 1 חבילת בצל ירוק
- 1 בצל סגול גדול
- 3 קישואים חתוכים
- 2-3 סלרי או ו- שורש סלרי
- 1/2 ק"ג טופו
- 3 כפות סויה
- 4 כפות מיסו או תבלינים כמו עלי דפנה, ציפורן ושום
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
מרתיחים על אש נמוכה את כל הירקות בתוך הציר 15 דקות. מורידים מהאש, מוסיפים את הטופו החתוך לקוביות גדולות. מערבבים תבלינים ואת המיסו, מוסיפים את הסוכר והסויה. ממשיכים ברתיחה מספר דקות נוספות, מכבים ונותנים למרק לעמוד מספר דקות לספיגת טעמים.
הערות
באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328
קישורים:מיה בן אפריים