חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
מה ילדים אוכלים במסעדה?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
אקס פקטור מגיעה לקפה יפו .... ג'אם בר- מסעדה צמחונית טבעונית חדשה בחיפה .... מסעדת יקב תשבי מחליפה תפריט .... סופגניות טבעוניות במסעדת Village Green .... חוגגים את חנוכה בחוות דרך התבלינים .... תפריט החורף החדש של שלו ביער .... סופ"ש גבינות ויין ב"הגושרים מלון בטבע" .... ארוחת חג ההודיה באנג'ליקה .... מסעדת יאניביצ'י החדשה בבוסתן הגליל .... חנוכה בחווית הרוכבים .... עסקיות צהריים ב- Village Green .... פורטו מציע ספיישל של צלחת שרקוטרי .... העסקית הכי שווה בעיר בדלידה .... תחרות "סבתא בישלה..." בכתית! .... תפריט סתיו במסעדת "אדמה בקתה קולינארית" .... חדש ברשת wolfnights - המבורגר טבעוני! .... חורף של מרקים במטבחון .... סתיו מתוק באנדיב אשדוד .... חורף חם באגאדיר: תפריט אוכל ואלכוהול חדשים .... מסעדת "מדיטה" משיקה תפריט עסקיות צהריים .... מסעדת משק ברזילי מציגה את תפריט חשוון .... TYO פותחת גם בשבת צהריים .... חורף שבת ב"טשרניחובסקי 6" .... ארוחות הבראנץ' בימי שבת במלון אמריקן קולוני .... מלון וולדורף אסטוריה מציע ארוחת בוקר יוקרתית .... מסעדה איטלקית חדשה בירושלים- "סאפורי" .... דרבי בר פורט TLV מפנקת את רצי המרתון ....
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> לזניית גבינות ותרד

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

לזניית גבינות ותרד

  • רמת מיומנות: בינוני

מרכיבים

  • 6-8 מנות
  • 1 בצל קטן, קלוף וקצוץ דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/2 2 כוסות חלב
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • 6 כפות קמח
  • 100 גר' גבינה בולגרית 5% מפוררת
  • 100 גר' גבינת קשקבל
  • 100 גר' גבינת קוטג או לבנה 3%
  • 3 כפות גבינת כנען /טוב טעם
  • 250 מ''ל (1 מיכל) לבן1.5%
  • 250 גר' תרד קצוץ (אפשר קפוא)
  • 300 גר' (2/3 חבילה), עלי לזניה
  • להקרמה:
  • 50 גר' גבינה בולגרית או קשקבל

לזניית גבינות ותרד
אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מאדים בטפלון את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את החלב, מתבלים במלח ובפלפל לבן ומרתיחים. מנמיכים את האש וממשיכים על אש נמוכה.
לוקחים סיר, מעבירים את הבלילה, מוסיפים את הגבינות בהדרגה תוך ערבוב תמידי
מוסיפים לסיר את הלבן והתרד הקצוץ (אם משתמשים בתרד קפוא, יש לחלוט אותו במים רותחים, לסנן היטב ולהוסיף) ומבשלים כעשר דקות.
מסדרים על תבנית פיירקס מרובעת משומנת מעט בספריי קנולה שתי שכבות של עלי לזניה. מורחים מעל מרוטב הגבינות והתרד. מסדרים שכבה נוספת של עלי לזניה ועליה שכבה של רוטב הגבינות והתרד. וכן הלאה
מכסים בשכבה אחרונה של עלי לזניה, ומורחים מעל את הרוטב והגבינות שנותרו.
אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
מפזרים את גבינת הקשקבל ומחזירים לתנור להשחמה. מגישים חם.

הערות

באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328


צמחוני
כשר

קישורים:
מיה בן אפריים



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים