מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ברווז ברוטב צדפות

ברווז ברוטב צדפות

ברווז ברוטב צדפות

תיאור המתכון

חוויה גסטרונומית למי שמתחשק לו מנה סינית אמיתית, מבלי להזמין כרטיס טיסה לסין...

מרכיבים

אופן ההכנה

להפשיר כ-3 דק' במיקרוגל את השוק ולטגן בשמן עמוק כ-2 דק'. חותכים את השוק לחתיכות ומניחים על מצע החסה. לשים בווק: שמן, מים ותבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תערובת הקורנפלור שופכים על הברווז ומטפטפים מספר טיפות שמן שומשום.

המתכון באדיבות
מסעדת יאן יאן יפו 26, חצר המשטרה לשעבר, חיפה הצג טלפון