ברווז ברוטב צדפות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
חוויה גסטרונומית למי שמתחשק לו מנה סינית אמיתית, מבלי להזמין כרטיס טיסה לסין...
מרכיבים
- 1 שוק ברווז מוכן
- 2-3 יח' עלי חסה כמצע
- 3 כפות שמן
- 3/4 כוס מים
- 1 כף סויה, סויה שחורה
- 2 כפות רוטב צדפות
- 2 שיני שום פרוס
- 1 כפית שמן שומשום
- תערובת קורנפלור
- שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר כ-3 דק' במיקרוגל את השוק ולטגן בשמן עמוק כ-2 דק'. חותכים את השוק לחתיכות ומניחים על מצע החסה. לשים בווק: שמן, מים ותבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תערובת הקורנפלור שופכים על הברווז ומטפטפים מספר טיפות שמן שומשום.
המתכון באדיבות
|
מסעדת יאן יאן
יפו 26, חצר המשטרה לשעבר, חיפה
הצג טלפון
053-8094360
|