מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שומר ממולא בבשר עוף טחון ובצימוקים

שומר ממולא בבשר עוף טחון ובצימוקים

שומר ממולא בבשר עוף טחון ובצימוקים

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את השומרים באמצע לא עד הסוף. במחבת ובה 2 כפות שמן חם מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את גבעולי הסלרי, מטגנים עד הזהבה, מורידים מהאש ומקררים.
שמים בקערה את בשר העוף, תערובת הבצל והסלרי, הצימוקים, פירורי הלחם, הביצה והפטרוזיליה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים את השומרים בתערובת וסוגרים בקיסמי עץ. מחממים בסיר 3 כפות שמן זית ומטגנים את השומרים הממולאים עד הזהבה (כ-2 דק' מכל צד). לאחר מכן מוסיפים לסיר את המים, הכורכום, המלח, הפלפל ומיץ הלימון, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-30 דק'.
מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן.

המתכון באדיבות
מסעדת פיצה פיליפ קרליבך 20, תל אביב הצג טלפון