רול דניס - פילה דניס ממולא בשרימפס אפוי בתנור ברוטב חמאה-שום
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: 15-20 דק'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מיוחד לסילבסטר
מרכיבים
- 1 דניס שלם במשקל 500-600 גר'
- 2 שרימפס נקיים עם זנב
- 2 כפיות ממרח פסטו
- 1 כפית שום
- 50 גר' חמאה
- 1/2 כוס יין לבן
- 1קורט מלח
- 3 כפות שמן זית
- נייר כסף
אופן ההכנה
* חשוב להוציא את עצמות הפילה לפני הגלגול.
* חשוב לקשור את המנה לפני האפייה ע''מ שלא תיפתח
מפלטים את הדג, מוציאים את כל העצמות, מורחים את הדג בממרח פסטו ושום כתוש. מניחים את השרימפס בחלק הרחב של הדג ומגלגלים מכיוון הראש לכיוון הזנב. מעמידים את שני הפילתים צמודים זה לזה, יוצרים מהנייר כסף מעין חבל וכורחים מסביב שני הפילתים. יוצקים על הפילה 3 כפות שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות בין 8-10 דק'.
ממיסים במחבת חמאה, שום, מלח, פלפל. מוציאים את הפילה מהתנור מוציאים את נייר הכסף ויוצקים את הרוטב מעל הפילה ומסביב לו.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אניס
השקמה 1, סביון
הצג טלפון
03-5354099
|