מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עוף ממולא בפטריות, עשבי תיבול וחזה אווז מעושן

חזה עוף ממולא בפטריות, עשבי תיבול וחזה אווז מעושן

חזה עוף ממולא בפטריות, עשבי תיבול וחזה אווז מעושן

תיאור המתכון

חזה עוף מגולגל ממולא בפטריות יער, פורטובלו ושמפניון עם עשבי תיבול וחזה אווז מעושן ברוטב שרי מקורמל, חמאה ונגיעות וודקה - מנת גורמה מעודנת וטעימה להפליא אשר תשאיר כל אחד ספיצ'לס.

מרכיבים

אופן ההכנה

יש לטגן את רבעי הבצל והשום עם מעט שמן ולהוסיף את חזה האווז ואת כל סוגי הפטריות עד לרמה של השחמה ולתבל במלח פלפל. לאחר מכן יש לטחון הכל במטחנת בשר, להוסיף את הפטרוזיליה והתימין לאחר הטחינה ואם יש צורך להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.
יש ליצור באמצעות סכין כיס בתוך כל יחידת חזה ולמלא את החזה בתערובת טחונה
יש לטגן בערך 4 דק (תלוי בחום השמן) על אש בינונית (כמו של שניצלים)

לרוטב :
יש להמיס את החמאה, להוסיף את השרי חצוי ולטגן מעט עד שיוצאים לו המיצים. להוסיף את הסוכר עד שהוא נמס ולאחר מכן להוסיף את הוודקה ולתת להכל להתחבר במשך 2 דק' - הכל על אש בינונית.

אופן הגשה :
יש לחתוך את החזה לסלייסים של 2 ס''מ ולהניח אותם עם הצלחת באופן שיראו את המילוי ואת הרוטב יש ליצוק מעל.

תוספת :
כל תוספת מתאימה למנה זו

המתכון באדיבות
מסעדת כיופים סנטר הירקונים 58, צומת ירקון, צמוד ל"רויאל גרדן", פתח תקווה הצג טלפון

תגובות

  1. חזה עוף ממולא רחל פרץ (22/08/2013 12:25:00)
    למה הכוונה ''שרי'' עגבניות?