מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שרימפס קרלטו

שרימפס קרלטו

תיאור המתכון

מתכון מיוחד לסילבסטר

מרכיבים

אופן ההכנה

מסירים את השריון של השרימפס עד לפרק הלפני אחרון.
מוצאים את המעי מגב השרימפס באמצעות סכין קטנה.
מחממים מחבת וממיסים כ- 130 ג' חמאה ומוסיפים את השום הכתוש מטגנים קלות עד הזהבה ומוסיפים את השרימפס עד לשינוי הצבע לורוד.
מוסיפים מיץ לימון, יין לבן, מלח ופלפל ויתרת החמאה לעוד כדקה וחצי בחום בינוני.
מומלץ לקשט בעירית קצוצה.