מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קלמרי ממולא בעשבי תיבול ואגוזים

קלמרי ממולא בעשבי תיבול ואגוזים

קלמרי ממולא בעשבי תיבול ואגוזים

תיאור המתכון

מנה קלילה לקיץ

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל חומרי המלית. לשפוך את מיץ הלימון הסחוט,
ולמלא את הקלמרי, לסגור עם קיסם.
לחמם מחבת טפלון עם החמאה ולהניח את הקלמרי הממולא
ולטגן כדקה מכל צד. לסחוט מיץ מחצי לימון ולטלטל את המחבת כדי שהרוטב יחדור לתוך הקלמרי.
להוסיף עוד 20 גר' חמאה ולכבות את האש והקלמרי מוכן.
להניח על סלט ירוק טרי, ולהגיש כמנה ראשונה 4 קלמרי
לסועד.

המתכון באדיבות
מסעדת אל בריו נח מוזס 22, תל אביב הצג טלפון