מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קדרת סנייה עגל בחציל קלוי וטחינה

קדרת סנייה עגל בחציל קלוי וטחינה

קדרת סנייה עגל בחציל קלוי וטחינה

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר שטוח מחממים שמן זית ומכניסים הבצל. מטגנים עד שמזהיב קלות,מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים ,שופכים את המים הרותחים ומערבבים עד לרתיחה. מוסיפים את החוויג' ואת כל עשבי תיבול הקצוצים ומערבבים.
לאחר שהבשר ועשבי התיבול מתחברים ביחד, מוסיפים את החציל הקלוי ,השום, ג'ינג'ר מלח והפלפל השחור.מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש . מבשלים כרבע שעה טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה:
מוזגים לצלחת עמוקה או מוזגים לכלי חרס ומקשטים בכף טחינה גולמית במרכז ובעשבי תיבול טריים. להגיש עם לחם שחור בצל וצנוניות ליד

המתכון באדיבות
מסעדת אל בריו נח מוזס 22, תל אביב הצג טלפון