מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> אורז מלא ואורז בר עם אננס וקשיו

אורז מלא ואורז בר עם אננס וקשיו

אורז מלא ואורז בר עם אננס וקשיו

תיאור המתכון

בישול בריא

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים היטב את שני סוגי האורז במים קרים ושמים בסיר עם מים.

2. קוצצים דק מאד את הפטריות היבשות ומוסיפים לסיר.

3. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומתבלים במעט מלח. מכסים ומבשלים כחצי שעה או עד שהאורז רך. מצננים את האורז לפני הטיגון.

4. בינתיים, חוצים את האננס לשניים לאורכו, ומוציאים בזהירות את תוכנו. קוצצים לקוביות קטנות ושומרים את שני החצאים המרוקנים.

5. בווק או במחבת גדולה מחממים שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום, האננס והקשיו ומטגנים כ-2 דקות.

6. מוסיפים את האורז, הקארי, הדבש והסויה ומערבבים היטב. מבשלים כ-2 דקות ומוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים את האורז החם לתוך סירות האננס. מגישים מיד.