עוגיות שיבולת שועל ותפוחי עץ
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 35
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגיות שיבולת שועל ותפוחי עץ ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1/4 כוס קמח
- 1/2 כוס אבקת חלב רזה
- 1/4 כפית אבקת אפיה
- 1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
- 60 גרם שיבולת שועל לא מבושלת
- 3 תפוחי עץ קטנים, קלופים, מנוקים מליבות וקצוצים דק
- 6 כפיות מרגרינה דלת קלוריות
- 6 כפות מים חמים
- 2 כפיות סירופ מייפל
- ממתיק מלאכותי בכמות השווה ל- 8 כפיות סוכר
- 1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
2. מערבבים יחד בקערה גדולה את הקמח, אבקת החלב, אבקת האפייה והסודה לשתיה. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים שוב.
3. מוסיפים את יתרת החומרים ולשים לבצק אחיד.
4. מרססים את התבנית בתרסיס שמן. צרים מהבצק עוגיות ומניחים בתבנית. אופים כ- 20דקות, או עד שהעוגיות ישחימו.
הערות
תבנית שטוחה
רצוי תבנית שקעים
תרסיס שמן לשימון התבנית
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר