מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> חיתוכיות של שיבולת שועל

חיתוכיות של שיבולת שועל

חיתוכיות של שיבולת שועל

תיאור המתכון

חטיפי בריאות ביתיים

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות, משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה.


2. בסיר בינוני שמים חמאה, דבש וריבה ומבשלים על אש קטנה תוך ערבוב, עד שהכל נמס.


3. מוסיפים לסיר שיבולת השועל, אגוזים וחמוציות (או צימוקים) ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית ומשטחים.


4. אופים 15-20 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומזהיבה. מצננים לגמרי, חותכים לריבועים או מלבנים ושומרים בכלי סגור.